Sportcomplex de Geusselt

Sporthal de Geusselt wordt gebouwd naast het al eerder gerealiseerde Geusseltbad. Het nieuwe sportcomplex met een oppervlakte van ca. 4.000 m2 staat tussen het Geusseltstadion en de Olympiaweg.

In lijn met deze reeds gerealiseerde naburige panden wordt het volume visueel los gezet van het stadion en opgetild boven een glazen plint. Er is voor gekozen de gehele breedte van het kavel te gebruiken, zodat ruimte ontstaat voor een groot voorplein. De diverse functies in de laagbouw worden geaccentueerd door ze op te trekken naar de hoogte van de sporthal. De deels transparante plint wordt plaatselijk teruggeschoven om meer privacy te genereren en een overstek te creëren voor de royale entree. De FibreC is toegepast in het dak en heeft kleur Off-White.

 

  • Locatie: Maasstricht (2017)
  • Materiaal: FibreC Concrete Skin
  • Kleur: Off-White
  • Oppervlakte: Ferro, Ferro Light
  • Bevestiging: onzichtbaar verlijmd
  • Architect: Slangen + Koenis Architecten, IJsselstein
  • Copyright (c) Rieder Group, Photo: Ditz Fejer