CFS NEDERLAND

CFS Nederland is opgericht in 2003 met als focus het leveren van aluminium ophangsystemen voor geventileerde gevelbekleding, zoals HPL, keramiek en vezelcement. Al snel werden de eerste projecten gerealiseerd, waaronder de Hogeschool Utrecht en Grace Park in het Ierse Dublin.

GEVELBOUWERS

Gerenommeerde gevelbouwers weten al vanaf het eerste uur de weg naar ons te vinden. Omdat kernwaarden als ontzorgen en het bieden van een totaaloplossing de basis hebben gelegd voor waar wij nu als bedrijf voor staan.

EIGEN PROJECTEN

Vanuit deze gedachte is in 2005 Fibre C, glasvezelversterkt beton van de firma Rieder uit Oostenrijk, aan het gamma toegevoegd. Hiermee kreeg CFS Nederland de mogelijkheid om eigen projecten te creëren en met de beste architecten van Nederland en België samen te werken.

DIVERS ASSORTIMENT

Later kregen wij als CFS Nederland de producten Petrarch (natuursteen granulaat) en Ulma (polymeer beton), waardoor er een mooi divers assortiment is ontstaan. Hiermee zijn we instaat een positieve bijdrage te leveren aan de Nederlandse en Belgische architectuur en gevelbouw.